Top Ad 728x90

Saturday, April 15, 2017

, , , , , ,

Bila je nestvarno lepa, ubijena je na pragu svoje kuće, a njena tragična smrt dovela je do donošenja zakona u 9 zemalja (VIDEO)


Imala je prirodnu lepotu i urođeni talenat za glumu, a njen život tragično je ugašen 18. jula 1989. godina na vratima njenog stana


U vreme kada se proganjanje ličnosti tretiralo kao sitan prekršaj tragično je nastradala jedna od najvećih nothing Holivuda, mlada glumica Rebeka Šefer.

Nju je godinama proganjao Robert Bardo, koji ju je u julu 1989. godine i ubio na vratima stana u kojem je živela, u Los Anđelesu.

Sve je počelo Rebekinim pojavljivanjem u sitkomu "Moja sestra Sem", koja je mladoj i perspektivnoj glumici donela ogroman uspeh i veliku popularnost. Svi su joj predviđali ogroman uspeh, a publika ju je obožavala. Rebeka je postala omiljeni lik iz serije, zbog čega se broj pisama obožavatelja koje je dobijala samo uvećavao.

Veliki deo slao je tada 16-godišnji Robert Bardo, koji je Rebeku uhodio naredne 3 godine. I dok su, u početku, pisma bila puna ljubavi prema Šeferovoj, preokret se dogodio kada je Bardo doputovao u Los Anđeles sa samo jedinim ciljem. Neuspeli pokušaj da upozna Rebeku Šefer na setu serije, pokrenuće niz tragičnih događaja, koji će mladu glumicu odvesti ravno u smrt, a njenog ubicu na doživotnu robiju.

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90