Top Ad 728x90

Wednesday, March 7, 2018

Pre Zadruge je spavala kod dečka, ali ne kod Andrije! Novi učesnik izneo šok detalje, Kija bila u šemi sa Stefanom Karićem? (VIDEO)

Đomla je ušao u Zadrugu pre nekoliko dana, a već je otkrio navodne informacije o Kijinom ljubavnom životu Novi učesnik Zadruge Đomla Panamera razgovarao je sa Lunom i Slobom o Kiji..

a zanimalo ga je kada je Kockareva ušla, kako je tekao njihov odnos, kako se odvijala ljubavna priča između Lune i Slobe, a u razgovoru je otkrio i još neke navodne intrige iz stjuardesinog života javnosti do sada nepoznate. To je bio haos. Nas dvoje smo morali da se krijemo - pričala mu je Luna, koja je sve vreme sedela Slobi u krilu, a Đomla nije bio oduševljen Kijinim prisustvom u Zadruzi. - Ok, ajde iskreno mi kaži što si ušla? Ako hoćeš da se razvedeš, zašto si ušla? To ti je sve teško palo, i ti na kraju ulaziš da gledaš sve to. Mene nervira što se tako ljudi foliraju. Ona dolazi ovde, smeje se, zajebava se, priča s vama, to je neviđeno foliranje... - rekao je Đomla. Još dan pre rijalitija bila kod dečka i spavala. Dečko joj poklonio dve majice...bela i crvena... Če Gevara - ispričao je Mlađa, a Sloba je dodao da je u pitanju lik Pabla Eskobara. - Andrija? - pitala je Luna. - Nije, koji Andrija, jesi normalna? - odgovorio je Đomla. - Na Zvezdari je bila. Dan ili dva pre rijalitija, čovek mi je rekao... Ko ti je rekao? - pitao ga je Sloba. - Pa on, dečko njen, a rekao mi je i njegov ćale. Znaš ko... S.K... Pozdrav za Stefana - rekao je novi zadrugar.

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90